top of page

Hvad er kropsterapi?

 

Kropsterapi er en kombination af

samtale og kropsterapeutisk massage.

 

Kropsterapi skaber balance i nervesystemet og sætter gang i kroppens naturlige helbredelsesprocesser. Når du modtager en behandling hos mig, undersøger vi sammenhængen mellem din krop, tanker og følelser for at løsne spændingerne bag kroppens symptomer. De symptomer der er i vores krop er tit det vi går og håndterer, og har fokus på at helbrede. Dermed ser vi sjældent ind i årsagen bag disse symptomer.

 

856A0808 1.jpg

Derfor er det vigtigt, at tage et spadestik dybere, og undersøge hvad der ligger til grund for symptomerne. Kroppen er en fantastisk fortæller, som giver os besked om hvis noget er galt. Det er også kroppen som bliver ramt, hvis vi ikke lytter til dens signaler og det kan skabe konsekvenser som udfolder sig som spændinger, infektioner og smerter i kroppen. Jeg ønsker at hjælpe dig med at slippe fri og se ind i årsagen og ikke symtombehandle. Det gør jeg ved at løsne op i din krop, så dit åndedræt kan flyde frit igen, og fjerne de fastlåsninger der ligger bag dine gener.

Vi skal altså starte med at komme ned i kroppen. For når vi er nede i kroppen, kan vi komme til stede og blive opmærksomme på de spændinger, der begrænser vores åndedræt, muskulatur og livsudfoldelse. Og først der kan vi begynde at arbejde med de smerter, tanker og følelser, der skaber uro og forstyrrelser i kroppen. Jeg glæder mig til at arbejde med dig.

856A0791 1_edited.jpg
856A0986.jpg

Hvordan foregår en elevbehandling hos mig?

 

Vi starter med at tage en indledende samtale om hvilke problemstillinger der fylder i dig. Derefter vil behandlingen fortsætte på massagebriksen. Du bestemmer selv, hvor meget tøj du vil have på under behandlingen. Jeg anbefaler, at du kun er iført underbukser, men hvis du vil beholde toppen på, er det også helt i orden. Og det kan også lade sig gøre at beholde mere tøj på.

Gennem bevægelse, pulseren og forskellige teknikker sætter jeg gang i krop-pens egne helbredelsesprocesser og kan dæmpe eller fjerne smerter ved at løsne op for spændingerne i din krop. Der er ikke en behandling der er ens og det vil du også selv opleve jo flere gange du får behandlinger. Behandlingen kan tage mange former ud fra hvad der fylder i dig den givende dag. Behandlingen varer ca 50 min, hvor jeg vil behandle de fysiske og psykiske lidelser du måtte gå med. Behandlingen skaber balance i nervesystemet og sætter gang i kroppens naturlige helbredelsesprocesser og blodcirkulation. Kroppen og sindet hænger unægtelig sammen. Fysisk smerte kan have en psykisk årsag. Og omvendt kan fysisk smerte påvirke vores psyke. Alt er altså forbundet og det er vigtigt at give sig selv lov til at mærke hvad der rumsterer derinde. Du kan være helt sikker på at behandlingen altid vil tage udgangspunkt i dig og dine behov.

 

Jeg anbefaler at du tager den med ro efter en behandling, da behandlingen får dig til at udskille affaldstoffer og du kan derfor blive træt og måske opleve en svag hovedpine. Du kan også opleve at behandlingen sætter gang i følelsesmæssige reaktioner, hvilket er fornuftigt at give plads til efter en behandling. Du er altid velkommen til at kontakte mig efter en behandling, hvis du skulle have nogen spørgsmål. 

bottom of page