top of page

Udtalelser fra klienter

Emma 

Efter et forløb hos Manne har jeg fået en helt anden kontakt til min krop, og større forståelse for hvordan krop og psyke hænger sammen. Mine behandlinger hos Manne har gjort en kæmpe forskel for mig, og jeg har gennem hele forløbet følt mig virkelig tryg og forstået. Det at gå til kropsterapi har for mig været over alt forventning og det rum som Manne skaber har gjort det muligt for mig at slappe af under behandlingerne og give mig hen til de ting jeg gerne vil arbejde med i mig selv. Jeg kan ikke andet end at anbefale et kropsterapi forløb hos Manne

Sune Malthe

Første gang jeg har fået kropsterapi, og det overgik alle forventninger. Fantastisk! Manne skaber en rar atmosfære, og jeg svævede måske ikke ligefrem hjem, men næsten. Min krop var markant lettere, da jeg gik.

Benedicte

Trygt og rolig - man kan gi slip og vise sårbarhet, og se hvad kroppen forteller en på en god måde der ingen dømmes, heller hjelper, støttes og blir vist vej. Anbefales på det varmeste!

Nadine 

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Manne, som var behagelig og professionel fra start af. Der er massere af varme og omsorg i denne behandlingsform og det var bestemt ikke sidste gang jeg lå på den briks. Glæder mig til næste behandling og tankerne der følger. Stor anbefaling!

Rasmus

Manne er en rigtig dygtig behandler som gennemgår hele kroppen meget grundigt. Allerede efter første behandling har jeg kunne mærke en betydelig større afslapning og ro i både krop og nervesystem.

Ditte

Der er en ro og hensyn når man kommer ind til Manne, som er så afgørende for at kunne tage oplevelsen ind og samtidig lade kroppen følge med. Manne formåede at få mig hen hvor min krop gav slip på en masse spænding, smerte og lukkethed. Jeg skal helt sikkert tilbage. En af de bedste oplevelser med behandling i flere år.

Pernille 

Manne er en dygtig behandler; lyttede, reflekterende og sætter sig hurtigt ind i problemstillingen. Jeg sender mine varmeste anbefalinger.

bottom of page