top of page
 • Prøv kropsterapi hos mig

  350 danske kroner
 • Manu Vision behandling

  700 danske kroner
 • Hvis du er studerende eller arbejdsløs

  500 danske kroner
 • Hvis du ønsker at starte i et forløb på 4 behandlinger.

  2.400 danske kroner
 • Til dig der er igang med et forløb.

OBS fra d. 1 august 2024 foregår behandlingerne på Nørrebro.

Adressen er Nordre fasanvej 267.

 

Jeg anbefaler at du starter med at booke en Intro-behandling - og så tager vi den der fra. En session varer i udgangspunkt ca 60 min. Efter du har booket en behandling, vil du modtage en bekræftelse på mail, hvor du kan læse lidt om hvordan en behandling foregår, og en guide til hvordan du nemt kan finde vej til Det lille hus på Refshaleøen. Det er nemt at komme der til på cykel eller i bil, og bus 2a og færgebussen stopper tæt på. 

 

Jeg ønsker at hjælpe dig bedst muligt, med det der fylder, og jeg ved at det tit kan tage lidt tid for kroppen at omstille sig - derfor tilbyder jeg forløb til en billigere pris (du sparer 400 kr.) for du på den måde kan komme tættere på en forløsning. Det er til dig der ønsker forandring og en lettere krop.

 

Betaling foregår med kontanter eller mobilepay.

Hvis din virksomhed ønsker at lave en firma-aftale, eller du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Du er meget velkommen til at skrive dig op til

at jeg kontakter dig snarest muligt, for en uforpligtende snak og eventuelle spørgsmål.

 

Det kan du gøre her: 

6CD6E4A6-C16E-4C1B-8B87-DFE3C3DD4DD5_4_5005_c.jpeg

Ditte

Der er en ro og hensyn når man kommer ind til Manne, som er så afgørende for at kunne tage oplevelsen ind og samtidig lade kroppen følge med. Manne formåede at få mig hen hvor min krop gav slip på en masse spænding, smerte og lukkethed. Jeg skal helt sikkert tilbage. En af de bedste oplevelser med behandling i flere år.

8170F2E0-2C26-4313-8722-CB59F2370BAE.jpeg

Benedicte

Trygt og rolig - man kan gi slip og vise sårbarhet, og se hvad kroppen forteller en på en god måde der ingen dømmes, heller hjelper, støttes og blir vist vej. Anbefales på det varmeste!

0E63FBC3-B832-4EA0-9956-4797A7A7A8C3.heic

Rasmus

Manne er en rigtig dygtig behandler som gennemgår hele kroppen meget grundigt. Allerede efter første behandling har jeg kunne mærke en betydelig større afslapning og ro i både krop og nervesystem

bottom of page